Δευτέρα, 20 Μαΐου
Αντωνία Φιλιππίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Καλώς όρισες, με αυτή την καταπληκτική ανάρτηση που έκανες. Σε ευχαριστώ από καρδιάς.
“Είμαι υποψήφια με την Ανανέωση – Όραμα για το μέλλον, τον συνδυασμό του οποίου ηγείται η Κλαίρη Σαραντάκου. Είναι σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το συνδυασμό, μια που τόσο με την Κλαίρη όσο και με τους άλλους συνυποψηφίους μου, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και οράματα.
Αγαπητοί Δημότες της δημοτικής ενότητας Βούλας,
Μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος εκφράζει απόψεις, προτάσεις και μηνύματα ανάλογα με τις πεποιθήσεις και τις αξίες της. Οφείλει όμως οι προτάσεις και τα μηνύματα αυτά, να εκφράζουν και τους δημότες της περιοχής που καλείται να υπηρετήσει. Μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος πρέπει να ζει πραγματικά τον τόπο της, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνει αυτά τα μηνύματα.
Ζώντας από το 1987 στον Δήμο μας, μαζί με την οικογένεια μου, έχω ταυτιστεί με τον τόπο. Σκοπός μου είναι, κάτω από το δέντρο του συνδυασμού μας, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση της τοπικής κοινότητας, μέσα από την ανανέωση του οράματος μας για το μέλλον.
Ξεκινώντας από τα απλά που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας σαν δημότες και καταλήγοντας στα πιο σύνθετα ζητήματα, όπως αυτά της εκπαίδευσης, της ασφάλειας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της προστασίας των ζώων.
Πιστεύω ότι η βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών και δομών είναι υποχρέωση όλων μας. Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους και ανανεωμένες μεθόδους για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων μέσα από την διαφάνεια και την συμμετοχή των δημοτών στις λήψεις των αποφάσεων. Ο Δήμος είναι αναγκαίο να είναι ένα με τον δημότη, πολύ περισσότερο από ότι η κεντρική διοίκηση.
Απευθύνομαι σε εσάς, τους δημότες της Βούλας, με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, μια που είμαι σίγουρη ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας. Στόχος δικός μου είναι να δώσω έμφαση και προτεραιότητα στα ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον, την προστασία των παραλιών και την διατήρηση του ιδιαίτερου χαρακτήρα της περιοχής μας.
Μαζί για την Ανανέωση, με όραμα για το Μέλλον του Δήμου Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης (ΒΒΒ)!
Μαζί για τη Βούλα, με τη Βούλα.