Παρασκευή, 14 Ιουνίου
Ο Δημήτρης είναι 27 ετών και ζει με την οικογένειά του στην Βάρη τα τελευταία 24 χρόνια.
Ο Δημήτρης είναι μαχητής της ζωής. Παρά το ατύχημα που «άλλαξε» την ζωή του στην ηλικία των 15 ετών δεν το έβαλε κάτω, δεν είπε ποτέ «γιατί σε εμένα».
Ολοκλήρωσε την φοίτησή του στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Βάρης με ενεργή συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του σχολείου. Ακόμη είναι ενεργός αθλητής με μεγάλη αγάπη για το ποδήλατα.
Σπούδασε Οινολογία και Τεχνολογία ποτών, Επιστήμες Διατροφής και Διαιτολογίας καθώς και Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης και Ζαχαροπλαστικής.
Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, όπως δηλώνει ο ίδιος, αφού έχει άποψη για την προσβασιμότητα στο αστικό και φυσικό περιβάλλον, τόσο από αναγκαιότητα διότι υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν, αλλά και με αίσθημα προσφοράς για τους συμπολίτες του.
Είναι δέσμευση του συνδυασμού μας, ότι, μεταξύ των σημαντικότερων στόχων της νέας Δημοτικής αρχής είναι η συμπεριληπτική κοινωνία. Μας αφορά όλους, ως ανθρώπινο δικαίωμα αλλά και ως καθημερινότητα νέων γονιών με καροτσάκι μωρού, ηλικιωμένων συμπολιτών αλλά και φυσικά ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.
Η κάθε δέσμευση προϋποθέτει και έναν μηχανισμό υλοποίησης. Ανθρώπους που πιστεύουν στο σκοπό, ανθρώπους που θα παλέψουν δίπλα μας για την επίτευξη του στόχου.
Μαζί μας, ο Δημήτρης θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να παλέψει για την υλοποίηση των στόχων μας!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ