Παρασκευή, 14 Ιουνίου

ΕΦΗ ΘΩΜΑΪΔΟΥ

Η ΄Εφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα όπου τελείωσε το Λύκειο και διαμένει με την οικογένειά της. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια,  είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Σπούδασε στα ΙΕΚ Ξυνή όπου πήρε το δίπλωμα της ιπτάμενης συνοδού και εργάστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. ΄Εχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα επί 25 έτη. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι χειμερινή κολυμβήτρια. Όπως η ίδια ανέφερε: «Ζώντας στην ίδια κοινωνία από την γέννησή μου, ότι σημαντικό έχω να θυμηθώ από την ζωή μου συνδέεται με αυτόν τον τόπο. Εδώ κατοικούν οι φίλοι μου και συντοπίτες μου με τους οποίους βιώνω τις ίδιες παθογένειες και μας απασχολούν τα ίδια προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας. Εδώ μεγαλώνω τα τρία παιδιά μου και πιστεύω ότι η παιδεία είναι ένας από τους τομείς που θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Ως χειμερινή κολυμβήτρια θεωρώ ότι πρέπει να προστατευθούν τα δύο πολυτιμότερα κεφάλαια του δήμου μας, το φυσικό περιβάλλον και οι  ακτές μας. Μοιράζομαι με την υποψήφια δήμαρχο Κλαίρη Σαραντάκου τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας. Αλήθεια τι δήμαρχο επιθυμούμε; Εγώ είδα στην Κλαίρη έναν άνθρωπο δυναμικό με πολλές ιδέες και προτάσεις και αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι μαζί της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Θέλω την επόμενη μέρα να μπορώ να απαντήσω στα παιδιά μου, αν με ρωτήσουν τι έκανα για το καλό του τόπου μας,   ότι προσπάθησα να δημιουργήσω  ένα ασφαλές μέλλον σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον με ποιότητα ζωής.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ- ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ananeosivvv.gr