Παρασκευή, 14 Ιουνίου

Καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας την Γλυκερία Βρούζου. Η Γλυκερία γεννήθηκε στην Κατερίνη και τα τελευταία δύο χρόνια μένει στην Βάρκιζα.

Εργάστηκε με συνέπεια επί σειρά ετών στο βιβλιοπωλείο της οικογένειάς της και τώρα δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

΄Εχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα ζώα και υποστηρίζει φιλοζωική ομάδα για την σίτηση και την στείρωση αδέσποτων ζώων.

Όπως η ίδια ανέφερε:

« Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ γιατί εγκαταστάθηκα στην Βάρκιζα από ένα δήμο της επαρχίας, όπου διέθετε: δημοτική βιβλιοθήκη, συμβουλευτικό κέντρο γυναικών, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, ράμπες και ανσανσέρ στα σχολεία για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μαθητών με κινητικά προβλήματα, ακόμα και δημοτικό κολυμβητήριο. Μου έκανε εντύπωση ότι τίποτε από όλα αυτά δεν υπάρχει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το 2022 χρησιμοποιήθηκαν 372.000 ευρώ, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για να επισκευαστεί και να εκσυγχρονιστεί το υφιστάμενο καταφύγιο αδεσπότων του Δήμου Κατερίνης ενώ στον δήμο 3Β δεν υπάρχει καν καταφύγιο αδεσπότων.  Ακόμη και κάποια ανσανσερ σε σχολεία για τους μαθητές με κινητικά προβλήματα δεν λειτουργούν. Θεώρησα υποχρέωσή μου, ως ενεργός πολίτης, να είμαι δίπλα στην υποψήφια Δήμαρχο Κλαίρη Σαραντάκου, η οποία έχει συμπεριλάβει όλα αυτά τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών στο πρόγραμμά της»