Παρασκευή, 14 Ιουνίου

Ο Λευτέρης Οικονομάκος γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στη Βάρη.

Είναι κάτοχος του διπλώματος HND in computing science αναλυτής προγραμματιστής και ανάλυση συστημάτων σε Αγγλικό πανεπιστήμιο στο Bangor Wales και φοίτησε στο Cambridge University για την απόκτηση Bachelor in computing Science.

Δουλεύει ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Στο πανεπιστήμιο ήταν αντιπρόεδρος  του 15αμελούς  και από τότε ήθελε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει τον κόσμο.

Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό (Δίπλα σας) της Μαρίας Σίνα.

Μεγαλωμένος στη Βάρη έχει ζήσει και δει όλη τη πορεία του δήμου και έχει ακούσει προβλήματα από πάρα πολλούς δημότες όλων των περιοχών , έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά για προσφέρει ότι μπορεί για το καλό των συμπολιτών και του δήμου.

Σκοπός του

Γνωρίζοντας τη Κλαίρη Σαραντάκου μου δόθηκε τελικά η ευκαιρία να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση δίπλα σε  έναν άνθρωπο που έχει την ίδια αγάπη με εμένα για τον τόπο μας. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να τα καταφέρουμε και να ακούσουμε το μεγαλύτερο μπράβο που έχει ακουστεί ποτέ,  γιατί πάντα θα είμαστε εκεί να ακούμε τα προβλήματα με αφοσίωση και προσοχή και να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Με όραμα για το μέλλον της πόλης μας και την υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα η φωνή σας.