Δευτέρα, 20 Μαΐου

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα μας την Λουκία Κουτσογεωργοπούλου, μία εξαιρετική συμπολίτη μας και επιστήμονα. Μένει στην Βούλα και είναι παντρεμένη με ένα παιδί.

Η Λουκία είναι Ιατρός Ρευματολόγος. Διευθύντρια ΕΣΥ Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.  Διδάκτωρ Ιατρικής Αθηνών και πτυχιούχος Βιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

΄Εχει βραβευτεί από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία για την εργασία της «Αξιολόγηση της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους ασθενείς με ρευματολογικά νοσήματα τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας». ‘ Εχει πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Είναι μέλος της  Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας,  της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης και της Ελληνικής Εταιρείας Μεταβολισμού των Οστών.

Η τεράστια υγειονομική εμπειρία της και η αγάπη της στον συνάνθρωπο κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας. Η ίδια επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη των υποδομών της πρωτοβάθμιας υγείας της πόλης μας και στις παροχές  προς τους πολίτες, ιδιαίτερα στα άτομα με ειδικές ανάγκες.