Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Ο Μιχάλης γεννήθηκε στην Γλυφάδα και από το 2015 ζει στην Βούλα με την οικογένειά του. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Βούλας και συνεχίζει τις σπουδές του ως φοιτητής Νομικής στο LONDON METROPOLITAN UNIVERSITY. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται στο μεσιτικό γραφείο της μητέρας του.
Αγαπά την πόλη που ζει γι’ αυτό ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των χώρων πρασίνου του δήμου μας, αφού πιστεύει ότι η ποιότητα ζωής των δημοτών είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με τον περιβάλλοντα χώρο.
Επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου η παρεμβάσεις είναι ελλειμματικές. Πιστεύει ότι απαιτείται ειδική μέριμνα για την ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αυτόν τον τομέα.
Όπως ανέφερε στην συνάντησή μας, « τον τιμά ιδιαίτερα η πρόταση να είναι υποψήφιος, αφού στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τα προβλήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και επιθυμεί να προσφέρει με ιδέες και προτάσεις»
Δική μας τιμή Μιχάλη που ένα νέο παιδί αποφασίζει να συμμετέχει στα κοινά και να παλέψει μαζί μας για την υλοποίηση του προγράμματός μας.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ