Παρασκευή, 14 Ιουνίου

Ο Νικόλαος Κορδάτος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Βούλα τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Ψαρρά και έχει μία κόρη.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο,  Μηχανολόγος Μηχανικός και στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές  στην “Οργάνωση και Διοίκηση ”  και στην “Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας”.

Εργάζεται ως technical manager σε ιδιωτική εταιρεία. ΄Εχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε παραγωγικές μονάδες (Ναυπηγεία, Βαριά Βιομηχανία, Διυλιστήρια, Παραγωγή, Πρωτογενούς τομέα τροφίμων) σε όλα τα επίπεδα Διοίκησης.

΄Όπως ο ίδιος ανέφερε «το όραμα μου είναι να ζω σε μία κοινωνία  που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες χωρίς σκιές. ΄Ενας Δήμος που αφουγκράζεται, που νοιάζεται, που καινοτομεί προς όφελος του δημότη μέσα σε ένα περιβάλλον που θα διασφαλίζει την προστασία και την ευζωία των δημοτών με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών. Για την υλοποίηση αυτών των στόχων,  στρατεύτηκα με την υποψήφια δήμαρχο,  Κλαίρη Σαραντάκου, γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τις καταστροφικές πολιτικές και να κάνουμε την διαφορά για το μέλλον του δήμου μας»