Σάββατο, 13 Ιουλίου
Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον Στάθη-Ραφαήλ Πασγιάνο.
Ο Στάθης γεννήθηκε στην Βούλα το 1999. Είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας και αγαπά τον τόπο που γεννήθηκε και ζει. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Διεθνούς Δικαίου και Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
Εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος και μετά τις εξετάσεις του προσεχούς Μαΐου, στις οποίες πιστεύω θα αριστεύσει, πρόκειται να γίνει μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα προσπαθεί διαρκώς να διευρύνει τις γνώσεις του και το 2023 παρακολούθησε τα Χειμερινά Μαθήματα της Ακαδημίας Διεθνούς Δικαίου της Χάγης.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Στάθης έχει μια ευρεία πολιτική σκέψη και από το 2018 έχουν δημοσιευτεί πολλά άρθρα του σε μεγάλες εφημερίδες όπως η Καθημερινή, το Βήμα, αλλά και σε έγκριτα δημοσιογραφικά sites, μεταξύ αυτών και φοιτητικά, όπως το pnykapress.gr.
Ασχολούμενος με την λογοτεχνία από μαθητής, έχει βραβευθεί τρεις φορές, από το Ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη (2016), την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (2017) και τον φορέα Law’s Poetry Action against Coronavirus (2020), ενώ παράλληλα έχει διακριθεί και στην ρητορική, έχοντας μάλιστα συνιδρύσει την διαδικτυακή πλατφόρμα φοιτητικού ντιμπέιτ The Debate Podcast.
Είναι μεγάλη τιμή για τον συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά που νέοι επιστήμονες όπως ο Στάθης τάσσονται στο πλευρό μας για να βοηθήσουν έμπρακτα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης μας.