Παρασκευή, 14 Ιουνίου
Καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας την Τζίνα Πάσχου. Η Τζίνα γεννήθηκε στην Αμερική , πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Βάρκιζα και ζει στην Βούλα από το 1977 .
Σπούδασε διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής μας . Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με το Real Estate και έχei συμμετάσχει σε συλλόγους με κοινωνική και φιλανθρωπική δράση .
΄Οπως ανέφερε η ίδια : Τρέφω μεγάλη αγάπη για τον τόπο όπου μεγάλωσα και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά .
Βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία με τους συντοπίτες μου , αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους και μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας σε ότι αφορά στην ασφάλεια των κατοίκων της πόλης μας στην δημιουργία χώρων πρασίνου , αναψυχής και στην καλύτερη διαβίωση των ανθρώπων με ειδικές ικανότητες . Νοιαζόμαστε για την βελτίωση ζωής των ανθρώπων τρίτης ηλικίας , για την απασχόληση των νέων σε κοινωνικές εργασίες του δήμου μας καθώς και για την καλύτερη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας , αδέσποτων και οικόσιτων .
Αναζητώ μαζί σας τρόπους ώστε να γίνει ο δήμος μας , ένας Δήμος πρότυπο .
΄Ετσι λοιπόν , συζητώντας με την Κλαίρη Σαραντάκου , ένοιωσα να ταυτίζομαι με τις απόψεις και το όραμα της γι’ αυτό και δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση της να συστρατευτώ με τον συνδυασμό ¨Ανανέωση – Οραμα για το Μέλλον¨ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος .