Παρασκευή, 14 Ιουνίου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα, όπου διαμένει με την οικογένειά του.

Τελείωσε το 2ο Λύκειο Βούλας και είναι τελειόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  (ΕΜΠ).   Μιλάει Αγγλικά,  Γαλλικά και είναι κάτοχος διπλώματος Ιστιοπλοΐας του ΠΟΙΑΘ.

Διετέλεσε υπεύθυνος Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης του Πανευρωπαϊκού συλλόγου φοιτητών μηχανικών BEST, Board Of European Students of Technology.=

Παράλληλα εργάζεται ως επιχειρηματίας στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε Κτηματομεσιτικές δραστηριότητες, Κατασκευές και Ανακαινίσεις αλλά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι μέλος του συλλόγου Μεσιτών Αττικής.

Παρά  την νεαρή του ηλικία αποτελεί ενεργό μέλος στο κοινωνικό γίγνεσθαι και να ενδιαφέρεται για το «κοινό καλό». Όπως ο ίδιος ανέφερε «  Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας, σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο μοντέλο διοίκησης που ασκείται, το οποίο δεν αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητες και πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας. Είναι απαραίτητη  η ανανέωση  σε όλους τους τομείς της Δημοτικής Αρχής. Χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, φρέσκες προτάσεις με όραμα και προοπτική. Το να ασκούμε κριτική δεν αρκεί, χρειάζεται και η συμμετοχή μας. Έτσι αποφάσισα, με γνώμονα το καλό του δήμου μας,  να θέσω υποψηφιότητα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Κλαίρη Σαραντάκου»