Σάββατο, 13 Ιουλίου

Η Βασιλική Αρβανιτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα πρώτα της χρόνια στην Ν.Φιλαδέλφεια.  Η οικογένειά της  εγκαταστάθηκε στην Βάρκιζα {περιοχή Ασυρμάτου} το 1961.  Το 1978 ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος συνεχίζοντας  παράλληλα οικονομικές σπουδές. Ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό σε Τραπεζικά θέματα . Το 2001 μετά από μία πετυχημένη σταδιοδρομία ως στέλεχος της ΕΤΕ, σε διάφορες θέσεις ευθύνης, συνταξιοδοτήθηκε και ασχολήθηκε με τα κοινά.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος και Ταμίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και μέλος του Δ.Σ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Βάρης.  Για πολλά χρόνια ήταν εκλεγμένο μέλος  στο Δ.Σ.του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης και  στο Δ.Σ.του συλλόγου Κόρμπι Βάρης.

Το 2021 εκλέχθηκε  στο Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.                                                                             Υπήρξε Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανανεωτική Ενωτική Ανεξάρτητη κίνηση του Κώστα Μπαγλατζή, υποψήφια Δημ Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνησητων ΒΒΒ  με τον Σπύρο τον Πανά και υποψήφια Δημ.Σύμβουλος με τον Συνδυασμό {ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ} της Μαρίας Σίνα.

Έχει δύο παιδιά

ΣΚΟΠΟΣ

Αποφάσισα  να βάλω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Ανανέωση ΄Οραμα για το μέλλον της Κλαίρης Σαραντάκου και να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με όλους εσάς  να φτιάξω ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας [ΒΒΒ]τους δημότες μας και ιδιαιτέρως για τα παιδιά μας.